Kjeld Punt

A fine WordPress.com site

Over Mij

Vanaf jonge leeftijd tot mijn 24ste heb ik als sporter op hoog Niveau geskied. Voor het skiën ben ik drie keer uitgekomen voor Nederland op de paralimpics. In 2009 ben ik deeltijd afgestuurd van de hogeschool te Rotterdam. Hier heb ik de studie bedrijfskundige informatica gevolgd. Aansluitend ben ik aan de slag gegaan als adviseur, consultant bij verschillende organisaties. Hier heb ik verschillende rollen vervuld zoals, functioneel consultant, presales consultant en accountmanager.

De verschillende rollen hebben ertoe geleid dat ik specialist ben geworden in het implementeren van digitaal werken, portalen en het efficiënter inrichten van werkprocessen met behulp van technologie. Ik werk als consultant bij Imtech ICT. Als consultant heb ik verschillende rollen zoals; adviseur, trainer, business consultant en implementatiebegeleider.

Het implementeren van één digitaal werken is niet iets dat je realiseert binnen een aantal dagen. Dit heeft te maken dat digitaal werken vooral met de mensen in de organisatie te maken heeft. Digitaal werken betekend in veel gevallen dat mensen hun werkwijze dienen te veranderen. Dit veranderproces is de grootste uitdaging bij het implementeren van één digitale werkplek.

Als consultant vind ik het een uitdaging om de werkwijzen van medewerkers in kaart te brengen en deze aan te laten sluiten op een digitaal werken strategie. Vervolgens ligt er een grote uitdaging om mensen mee te krijgen in het denkproces. Door prototyping en visuele beeldvorming krijgen mensen feeling met de nieuwe manier van werken. Door in een vroeg stadium medewerkers te laten werken met het systeem kan het vroegtijdig bijgestuurd worden en kan worden gestart met het borgen van de nieuwe werkwijzen.

Naast consultant ben ik trotse papa van Daaf en Saar en geliefde van Wietske.

Voor vragen kunt u mailen met Kjeld.Punt@imtech.nl

Kjeld

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s